dinsdag 11 december 2012

Dag 9: Stiekem veel gedaan

De dag is bijna voorbij, zodadelijk de kids weer ophalen. Daar kijk ik wel weer naar uit, er is niets leukers dan Zoe Isobel die naar je toe komt rennen met haar armen open en Mika die je groet met een grote tandloze glimlach!

De kids zijn natuurlijk niet voor niets bij de opvang, vandaag een redelijk productieve dag gehad. Ik heb enkele mensen gebeld voor een open sollicitatie, relaties gebeld en gemaild, gesolliciteerd op een vacature voor LEAN coordinator (afwijzig al binnen) en een blog serie begonnen over ketenintegratie.

Vanochtend had ik de recruiter aan de lijn waar ik gesolliciteerd had voor de functie als tekenaar en als projectleider met internationale ambitie. De laatste was helaas al vergeven en de eerste is een starters functie waar ik 35 % van mijn salaris moet inleveren. Het moment om dergelijke functies aan te nemen is nog niet bereikt. Hij had gelukkig ook positief nieuws, want hij vond mijn brief wel goed en zag wel potentie in mij in de social media. Wellicht is daar nog markt en kan ik daar nog iets in betekenen, het lijkt mij erg interessant.

Vandaag heb ik ook de afwijzing van de Lidl gekregen voor de vacature "projectleider bouw". Dat is jammer wat dat was een prachtige functie waar ik best had kunnen floreren. Het mag niet zo wezen, er zijn nog honderden die op die baan solliciteerden. Op naar de volgende.

Het weekend was trouwens leuk, we zijn naar de sneeuw geweest op de Utrechtse heuvelrug en heb een leuke voetbal wedstrijd gezien (uitslag was minder). Vanavond lekker naar Lethal Weapon 2 kijken, RIGGS!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten