vrijdag 4 januari 2013

LED there be light

Gisteren was het 1 maand geleden dat mijn WW-uitkering van start is gegaan en ik heb die verjaardag kunnen vieren met een goed gesprek bij een bedrijf in Amsterdam welke zich bezig houdt met hoogwaardige LED oplossingen.

Gegroeid
Het was een open gesprek waar we de diverse mogelijkheden hebben besproken en de positieve en negatieve kanten van een eventuele samenwerking hebben uitgelicht. Ik merkte aan mijzelf dat ik enorm gegroeid was sinds mijn laatste sollicitatie ronde, ruim anderhalf jaar geleden. De ervaring als projectco√∂rdinator bij Driessen Bouw Asten en het succesvol afronden van diverse grote projecten hebben mij het vertrouwen gegeven en mij volwassener gemaakt. Nu is het natuurlijk afwachten wat zij er van vinden, over een kleine week hoop ik meer te weten.


De laatste weken zijn er geen nieuwe blogs geweest aangezien ik druk bezig was met Lisa, de kids en alle feestdagen. We zijn met z'n allen lekker thuis gebleven en rustig aan gedaan, toch nog een beetje vakantie (niet het UWV vertellen he!).
Agenda
Nu de vakantie weer voorbij is kan ik weer volop concentreren op solliciteren, netwerken en natuurlijk bloggen. Mijn agendag ziet er als volgt uit:

1 opmerking:

  1. Jammer! Ik was gisteren op kantoor in Amsterdam, hadden we ff een bakkie kunnen doen. Succes met alles!

    BeantwoordenVerwijderen